• وبلاگ : لبـــگزه
  • يادداشت : جند روز در سال... ؟
  • نظرات : 20 خصوصي ، 106 عمومي
  • چراغ جادو

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     

    سيد اهالي وبلاگستان سلام

    باز هم که از اين متن هاي بحث برانگيز نوشتيد .

    آدمها درموضوع بحث شما سه دسته اند : دسته اي هر روزشان عاشورا است وسالشان حسيني . گروهي ديگر حتي همين چند روز هم دريغ از يک لحظه تامل و تفکر و روضه و منبر و زيارت ، از اين دو گروه که بگذريم دسته سوم که گسترده ترين طيف را تشکيل ميدهند کساني هستند که بواسطه شوري که در اين ايام فراگير مي شود و اعتقادات ديني و فطرت پاک انساني از سر صدق به عزاداري مي پردازند . اما به راستي چرا بعد از دهه محرم به تعبير شما همه چيز تمام مي شود ؟ علت چيست ؟ و دقيقا بحث برانگيز بودن موضوع از همين جاست : 1 - غفلت و فراگير شدن و تنوع مظاهر غفلت ، ( برويم يکبار ديگر کتاب شرح جنود عقل و جهل حضرت امام را بخوانيم ). 2- گفته اند و شنيده ايم که الناس علي دين ملوکهم براستي آيا بخش کثيري از متوليان فرهنگي جامعه نيز چنين نيستند ؟ متوليان متفکر چند روزه و جو زده ؟ و براستي رسانه ملي چه رويکردي در اين ايام دارد از برنامه هاي خوب چشم پوشي نميکنم . اما به شبکه ها و کانالهاي پر مخاطب نظير راديو جوان و شبکه 3 سيما توجه کرده ايد ؟ امروز که روز سوم محرم است ظاهرا هنوز رويت هلال ننموده اند و در حال و هواي اعياد ذيحجه هستند !! دلسوزان عرصه فرهنگ ذائقه مردم را در اين سالها در مبحث سوگواري و عزاداري به کدام سمت برده اند ؟ مداح محوري انهم از نوع خرافه پردازي و مبالغه گويي زاييده کدام بستر بود . تذکرات حکيمانه مقام معظم رهبري توسط کدام نهاد و ارگان ساماندهي شد و روحانيت عزيز در هياتهاي مذهبي و مساجد چگونه عمل کردند ؟ سخن در اين خصوص قصه پرغصه و مثنوي هفتاد من کاغذ است که شما بهتر بدان واقفيد .از بحث دور نشوم ، وزارت وزين آموزش و پرورش سير آموزشي و محتوي معارف ديني را آيا به درستي و به چه شيوه هاي آموزش مي دهد ؟ دروس معارف و اخلاق اسلامي دانشگاه چطور ؟ شيوه هاي تبليغ چه در حوزه و چه در صدا و سيما چه اندازه هنرمندانه و متناسب با شرايط محيطي و اجتماعي است ؟ قصد سياه نمايي ندارم که خود جزيي از معتقدين اين نظام هستم و در جاي خود از تمام کارهاي ارزشي و خوب انجام شده دافع مي کنم . بهر حال کارهاي خوب زياد شده است ، اما ... !!!

    سيد عزيز و گرامي نگراني و تذکر بجاي شما در خور تامل است و جالب، اما چه کسي بايد در اين ميان پاسخگو باشد ؟ امان از غفلت و روزمرگي در امور فرهنگي ؟ منظور حضرت آقا در خصوص مظلوميت فرهنگ چه بود؟ و بعد از آن فرمايشات متوليان حوزه فرهنگ چه کردند ؟ همين چند روز پيش يکي از حضرات ارشاد فرمودند ما کارهاي کرديم که در 20 ساله گذشته کسي حتي به آنها فکر هم نکرده بود يا اينکه روي زمين باقي مانده بود ( ترديد از من است ) . ما که نفهيديم کدامين کارها و کدامين تحولات مد نظر آقايون است؟شما چطور ؟

    بگذريم اولين بار است که براي يک مطلب کامنت طولاني مي نويسم . شرمنده ! دعا کنيد شاکله فکريمان عاشورايي و تفکرمان حسيني باشد واز نمادها و سمبل ها و لحظات عبرت گيريم و عبرتها را در زندگيمان جاري و ساري نماييم . باز هم ببخشيد بداهه گويي بود وانچه در ذهن خطور کرد بدون ويرايش نوشتم . التماس دعا